Η Εταιρεία

ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ Α.Ε.


Η ΔΕΠΑ εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση μέσω ενός έργου βασικής υποδομής , που έφερε φυσικό αέριο από τη Θράκη ως την Αττική και σε όλα τα μεγάλα κέντρα κατανάλωσης της ηπειρωτικής χώρας.

Η ΔΕΠΑ, με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά, αποτελεί ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό Όμιλο εταιρειών, με δυναμική παρουσία στον ενεργειακό τομέα και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών.

Πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή μέσα σε ένα απελευθερωμένο περιβάλλον, έχει ήδη προχωρήσει στην ανάπτυξη δικτύου πρατηρίων σε όλη την Ελλάδα, σε κομβικά σημεία της Αττικής, της Κεντρικής, Βόρειας, Νότιας και Δυτικής Ελλάδας με συνεχή διεύρυνση του δικτύου για τη καλύτερη εξυπηρέτηση ανεφοδιασμού οχημάτων με κινητήρα φυσικού αερίου. Πιο συγκεκριμένα, πρατήρια CNG για την τροφοδοσία οχημάτων με φυσικό αέριο που λειτουργούν στην Αττική, βρίσκονται στην Κηφισιά, τη Ν. Φιλαδέλφεια, την Ανθούσα, τα Άνω Λιόσια, τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, την Ηλιούπολη, το Κορωπί και τον Ασπρόπυργο. Στη Θεσσαλονίκη, τα 3 πρατήριά μας βρίσκονται στην Πυλαία, τη Νέα Μαγνησία και τη Σταυρούπολη, ενώ λειτουργεί και από ένα (1) πρατήριο στο Βόλο, τη Λαμία, τα Ιωάννινα και την Κοζάνη, τη Χαλκίδα και τα ΣΕΑ Σχηματαρίου . Παράλληλα, η Λάρισα διαθέτει 3 πρατήρια, ένα στην πόλη και δύο στο ΣΕΑ Ευαγγελισμού και λειτουργούν 2 ακόμη πρατήρια στο ΣΕΑ Ψαθόπυργου (Αίγιο) Υπό κατασκευή βρίσκονται πρατήρια στην Ηγουμενίτσα, στην Ξάνθη, το 4ο πρατήριο της Θεσσαλονίκης, της Κομοτηνής, της Βέροιας και της Πάτρας. Επίσης, σε στάδιο αδειοδότησης βρίσκονται τα πρατήρια, στην Αττική (3 πρατήρια) και στην Καρδίτσα,
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

FISIKON είναι η εμπορική ονομασία του προϊόντος CNG (Compressed Natural Gas) της ΔΕΠΑ.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ελληνικα
//]]>