Νέα

Συνεργασίες της ΔΕΠΑ για την προώθηση οχημάτων Φ.Α.
22/07/2015
Συνεργασίες της ΔΕΠΑ για την προώθηση οχημάτων Φ.Α.

Η ΔΕΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος για την περαιτέρω ανάπτυξη της αεριοκίνησης  προχώρησε σε συμφωνία με τις εταιρείες ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ και MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ για την επιδότηση συγκεκριμένου αριθμού επαγγελματικών οχημάτων φυσικού αερίου.

Η επιδότηση, αφορά είτε σε μείωση της τιμής αγοράς του οχήματος είτε σε διάθεση δωρεάν καυσίμου και σκοπό έχει την γνωριμία των επαγγελματιών-οδηγών με το οικολογικό και οικονομικό φυσικό αέριο (οικονομία στην κατανάλωση έως 60%).
Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και οδηγοί ταξί έχουν στην διάθεσή τους επιδότηση για τα παρακάτω μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων:

 

  • SKODA OCTAVIA 1.4 TSI G-TECH
  • MERCEDES  B-CLASS 200 NGD
  • MERCEDES E-CLASS 200 NGD
  • MERCEDES SPRINTER NGD

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε και MERCEDES BENZ προκειμένου να λάβουν ακριβείς πληροφορίες για τα ποσά επιδότησης για τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν.
Η ΔΕΠΑ θα προχωρήσει σε αντίστοιχες συμφωνίες και με άλλες εταιρίες που εισάγουν εργοστασιακά αυτοκίνητα φυσικού αερίου διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων μοντέλων προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες οδηγούς.  

 

Περισσότερα Νέα